Traka

4 star film – Fantastični akcioni triler Pregovarač

Poenta odličnog filma nije u tome da govori o sudbonosnim stvarima, niti da konstantno bude umetnički. Suština odlinog filma je da, bilo on akcioni, drama, romantika, ispuni određene potrebe. Režija, scenario, gluma, i možda najbitnije tempo. Većina nas odlazi sa prvim utiskom o filmu. Stoga je najbitnije imati odličan tempo.

Pregovarač je to uspeo. Ispunio je bazu sa odličnim glavnim i sporednim ulogama. Sem El Džekson nikad ne razočara, a Kevin Spejsi (bez obzira na trenutne implikacije) je vrhunski glumac. Sjajno spojeni oni vode ovu priču. Neko je smestio liku Sema Džeksona i doveden do krajnje tačke, on otima nekoliko ljudi kako bi dokazao svoju nedužnost. Kao jedan od uslova traži Krisa Sebijana (Kevin Spejsi) da predvodi pregovore.

Izvor: YT screenshot

Džej Ti Volš. Pol Điamati, Dejvid Mors i ostali sjajno upotpunjuju atmosferu u kojoj ste sigurni da je Sem El Džeksonu neko smestio, ali ne znate ko. I igra se nastavlja

Zanimljivosti u filmu pregovarač

  1. Primarna ideja je bila da Kevin Spejsi bude lik Sema El Džeksona, a da Silvester Stalone bude pregovarač. Kad je Stalone odbio, u priču je ušao Sem El Džekson.
  2. Film je posvećen fantastičnom Džej Ti Volšu koji je umro pet meseci pre izlaska filma.
  3. Kevin Spejsi i Semjuel El Džekson su igrali zajedno u filmu Vreme za ubistvo.
  4. Kevin Spejsi se uopšte ne pojavljuje u prvoj trećini filma.
  5. Semjuel El Džekson i Dejvid Mors su zajedno igrali u filmu Dug poljubac za laku noć.