Life

Čuli smo za Run DMC – Ali da li se sećate ekipe Run TMC?

Tih godina uveliko smo znali za Showtime LA Lakersa ili za Bad Boys ekipu Detroita. Ali sledio je novi šok. Ako niste nikad čuli, zapitajte se malo o sebi. Vladao je Hip Hop, probijao je jako. Glavna je bila ekipa Run DMC i rokali su fantastičnio. No u isto vreme u jednom košarkaškom timu na krajnjem zapadu u Golden State Wariorsima nalaze se tri momka. Tada su bili momci, sada ne možete spomenuti NBA a da ne kažete njihova imena. Mič Ričmond, 6 puta all star, Kris Malin 5 puta all star i Tim Hardavej 5 puta all star. Da ozbiljno prođete rukom kroz kosu. Zveri.

Pica za celu halu

Ovaj trio je ušao u štos. Hardavej kec, Ričmond dvojka, Malin (igrao za dream team 1992) na trojci. Trener Don Nelson je imao razne akcije ali je razmišljao “izvan kutije”. Samo je rekao momcima: “Ako postignete 125 poena, pobeđujemo. Ne morate igrati po nikakvim idejama ako funkcioniše. Tako je stvoren “run and gun” tim snova. Ofanzivna prelepa košarka sa što više poena. Ne znate odakle vas ko bije. A poslastica za publiku koja je popunila svako sedište na svakoj tekmi bila je……..120 poena za Warriorse i besplatna pica za celu halu. Tako je po uzoru na Run DMC, publika izglasala da se ova trojka zove Run TMC….Tim, Mič i Kris (C).

I kada je gostovala u emisiji povodom godišnjice RUN TMC-a, čuvena trojka se sa smehom sećala dve sezone koje je ispunjavala vrhunska hemija, partnerstvo i suštinsko razumevanje igre i saigrača. Neće se to često ponavljati.