Life

Istine o muškarcima u Srbiji koje se prećutkuju

Ne ostajemo nikome dužni. Odmah se bavimo i drugim polom i istinama koje se često ne govore ženama a očigledne su.

  1. Uvek će gledati druge žene – Ideja u kojoj gleda samo vas i očaran je samo vama nije istinita. Možda će biti i lojalan do kraja ali primećuje sve žene u okolini. Tako je programiran.
  2. Kul odeća, teretana, tetovaže su najčešće zbog žena – Postoje sportisti koji se bave sportom oduvek. Ali isto tako postoji ogroman broj muškaraca koji se muče sa tegovima zbog žena, iako će to retko priznati. Takođe, muškarci su lenji kupci ali znaju šta se gleda. Tako uspeju da se iscimaju do tržnog centra i čak kupe sat. Jer znaju da je sve u statusu.
  3. Ženske priče su im često dosadne – Divno je ako vas gleda u oči dok izgovarate svaku rečenicu, ali to je uloga koja je uvežbana do savršenstva. Generalno im je vaša priča izrazito dosadna.
  4. Zavist i ljubomora su na visokom nivou – Zavist među muškarcima je ogromna i ide do ludačkih nivoa. To se naravno ne vidi zbog celokupne glume.
  5. Ćutljivost i mističnost su uvežbane – Ima puno tihih ljudi, ali mističnost se vežbala dugo. Razlog je jasan. Da se osvoji žena.
  6. Odrastanje je nasilno – Ako ste se ikada pitale šta navodi muškarce ne utakmice i igrice, razlog je jednostavan. Oni su i dalje u velikoj meri deca. Da se oni pitaju, najradije bi se peli po drveću, igrali pejntbol i slagali LEGO kockice.