Life

Počinjemo redovan “Cranky Tuesdays” segment

Prvo, utorak deluje kao pravi dan za ovaj naziv. Za mnoge od nas nedelja i ponedeljak su kao iz pakla, a utorak nije puno uradio na tome da nas približi petku i vikendu. Stoga, dobio je ovu titulu. Pošto nam je prva ideja za sam naziv portala “One take” došla u sekundi, licemerno nam je bilo da nemamo još naslova oblasti ili segmenata koji imaju engleske reči.

Cranky tuesdays će biti jedan pokušaj vedrijeg osvrta na neku situaciju iz običnog života koja nas je u trenutku “nažuljala” i iznervirala. Posle je prošla jer smo se vratili u onaj moud gde smo svi ljudi i svi grešimo. Ali opet ostaje taj mali “trn”. Događaji se ne moraju nikako dešavati utorkom ali tada ćemo ih objavljivati. Slobodno nam podelite vaš trenutak preko mejla kontaktonetake@gmail.com

Zašto vam deca iskaču iz žbunova sa štapovima kao Huni?

Ove dešava sigurno mnogima koji šetaju pse. U parku ste, na livadi, pa i na trotoaru. Odjednom istčava ekipa klinaca od desetak godina sa štapovima i ratnim pokličem. Nekako obuzdate psa od straha i lajanja jer je na povucu, ali onda dolazi šlag na tortu.

” A zašto vas pas laje na moju decu? ” Pitanje gospođe koja je nekoliko koraka iza.

“Pa kad ne bi iskakali kao da su im rezervat napali kaubojci, možda ne bi lajao.”

Naravno, gospođa slaže onu čuvenu grimasu a la- šta nije u redu sa momkom, jer je uverena da je njeno vaspitavanje dece idealno.