Traka

Šta nas u septembru čeka na striming platformama 

I u bioskopima

Lagano se približavamo mesecima u kojima očekujemo najbolje serije i filmove. Oni će početkom sledeće godine biti nominovani za velike nagrade. Zato svi mudro merkaju oktobar, novembar i decembar za velike premijere. To ne znači da nas u septembru ne čekaju zanimljivi naslovi.

Bioskopi

Za sada bez puno pompe. Prvog septembra izlazi Tri hiljade godina čežnje. To je film Džordža Milera koji je poznat po Mad Max filmovima i Bejbu. Tako da kako god ispalo, očekujemo ludu vožnju.

Bred Pit je izašao sa filmom Bullit train koji za sada skuplja pozitivne kritike i mogao bi se pogledati (na kvarno smo ga tutnuli u septembar :D).

Netflix

Netflix puni svoju biblioteku koja već broji dosta filmova. Tako će se u septembru u izboru naći Kolateral (krimi drama) sa Tomom Kruzom, Samo drugari (komedija) sa Rajanom Rejnoldsom kao i Džon Q (triler drama) sa Denzelom Vošingtonom. Naravno za sve devojke, izlazi i romantična drama Notebook. Tako da je Netflix više izabrao taktiku prikupljanja nego izbacivanja novog, bar u ovom trenutku.

HBO MAX

HBO nam donosi filmove koji su skoro bili u bioskopu. Već drugog septembra imaćemo prilike da pogledamo film Elvis, koji je pokupio dobre kritike. 9. septembra dolazi Moonfall sa Hali Beri od režisera Dana Nezavisnosti i 2012. Hbo uz to, svake nedelje izbacuje epizodu Kuće zmaja, prequell serije “Igra prestola”.

Amazon prime

Fanove Gospodara prstenova, već drugog septembra čeka serija The Lord of The Rings – The rings of power. Mnogi smatraju ovo odgovorom na HBO seriju Igra prestola i na njen nastavak, prequell od 200 godina ranije (kako god). Videćemo kako će publika reagovati. Pored toga Prime je takođe, poput Netflixa, ubacio veliki broj filmova, Expendables i Američki nindža akcije kao i remek – delo Kad jaganjci utihnu.

Ostale platforme

Svesni smo da ljudi nemaju vremena oko svega da se informišu a kamoli da isprate sve platforme. Sumiraćemo. Apple izbacuje niz novih serija, Dok Dizni sprema da nas oduševi Pinokiom sa sve Tomom Henksom u glavnoj ulozi.