Traka

Šta nas zanimljivo čeka u bioskopima ovog leta?

Dok kucamo ove reči, u bioskopima već možete pogledati dva zanimljiva noviteta. Prvi je svakako Fleš za DC fanove, ali i za nostalgičare. Zašto? Pa zato što se posle puno godina Majkl Kiton vraća u Betmenovo odelo. Film je za sada solidno ocenjen od publike i kritike. Tu je i film preveden kao Devojka za sve (No Hard Feelings). Dženifer Lorens treba da smota asocijalnog klinca, kako bi od njegovih roditelja dobila auto. Film ima element romantične komedije ali i brutalnih scene koje smo viđali u Američkoj piti. Svakako zanimljiv odabir Lorensove. A sada na filmove koji stižu ovog leta.

Indijana Džouns i artefakt sudbine – 29.06.2023

Harison Ford peti put stavlja čuveni šešir i u 80 plus godina trči na sve strane. Ovoga puta Spilberg nije za direktorskom palicom, ali mišljenje je da ga Džejms Mengold, režiser filma Ford vs Ferrari, može dobro odmeniti.

Nemoguća misija: Odmazda Prvi deo – 13.07.2023

Ako je Harison Ford peti put Indijana, Tom Kruz je sedmi put Itan Hant u novoj Nemogućoj misiji. Kažu da su ovo sada najluđi stantovi koje je izveo za snimanje ovog filma. Rebeka Ferguson i Ving Rejms ponavljaju svoje uloge.

Openhajmer – 20.07.2023

Kristofer Nolan nas je navikao da čekamo tri godine na njegov film. 2014. godine Interstelar pa tri godine kasnije Denkirk, pa onda 2020 Tenet. Ove godine imamo priliku da gledamo film Openhajmer sa Kilijanom Marfijem u glavnoj ulozi. Nestrpljivo čekamo delo o tvorcu nuklearne bombe.

Gran Turismo – 10.08.2023

Za fanove čuvene igrice stiže i film Gran Turizmo. Nil Blomkamp je režiser a igraju pored ostalih Dejvid Harbur i Orlando Blum.