Top 4

Top 4 filmska režisera sa kojima je lako raditi

Pred nama je lista čuvenih režisera za koje su glumci rekli da su divota za saradnju. Naravno svi oni su zahtevni i teže perfekcionizmu, ali u moru takvih, oni su idealni. Krećemo.

4. Kristofer Nolan – Memento, Insomnia, Tenet, Betmen trilogija, Openhajmer, Interstellar

Veliki Gei Oldman pričao je o Nolanu. Rekao je da je to čovek koji razume da se ne razume u glumu i stoga dozvoljava glumcima da probaju nove stvari. Sa naslovima koje ima, zasluženo je na listi.

3. Klint Istvud – Neoprošteno, Nepobedivi, Devojka od milion dolara

Klint Istvud godinama sarađuje sa istom ekipom iza kamere. Menjaju se samo glumci koji su puni pohvala. Meril Strip je rekla da je samo jednom povisio ton u toku celog snimanja. Ostali kažu da je kao glumac uvek mrzeo dranje action, i stoga samo tiho kaže: “krećemo”.

2. Martin Skorseze – Dobri momci, Kazino, Razjareni Bik, Taksista, Dvostruka igra

Teško je uopšte izabrati koji film staviti na početku. Ben Kingsli je pričao o radu sa Skorsezeom: “Uradite scenu i on priđe i pita vas , želite li ponovo” Ako kažete da ne želite, odmah se nastavlja dalje.

1.Stiven Spilberg – Šindlerova lista, Spasavanje redova Rajana, Ajkula. E.T. , Doušnik, Linkoln

Volton Gogins, glumac iz Tarantinovih filmova, Đango i Hateful Eight, takođe je radio na filmu Linkoln sa Spilbergom. Imao je ove reči: “To je jedan nežan čuvek koji nežno udara po dirkama.” Dovoljno.