Top 4

Top 4 – Holivudske slatkice i lepotice

Sad smo već kod teške teme. One take nudi svoj top 4, a vama ostavlja da se složite ili ne. To je i cela suština. Subjektivno gledamo i u tom neslaganju nalazimo razumevanje za tuđe mišljenje. Dame nismo delili po godinama, jednostavno smo gledali lica koja kao da su pravljena u snu.

4. Šarliz Teron – Južnoafrička lepotica

Ova strašna glumica je odavno pokazala svoj talenat. Takođe uz sve te godine koje su prošle, zadržala je gracioznost u ponašanju i izgledu.

Izvor: YT screenshot

3. Morena Bakarin – Očekivano iz Brazila

Iz Brazila nam redovno dolaze ženska lica zbog kojih ne verujete da je to mogao čovek da napravi. Morena Bakarin se istakla u serijama Homeland i Gotham kao i u dva Deadpool filma u kojima tumači Rejnoldsovu devojku.

Izvor: YT screenshot

2. Džesika Alba – slatka, lepa, seksi….sve u isto vreme

Nekada nas majka priroda prosto oduševi lepotom, bilo pejzaža bilo ženskog lica. Džesika Alba je jedno takvo lice koje, čini se ostaje isto 20 godina. Majka joj je poreklom iz Danske, Nemačke, Francuske, Velsa…svakako je to sve na kraju sjajno izmiksovano.

1.Ketrin Bel – Persijska lepotica

Ketrin Bel se sećamo iz serije JAG, i onih advokata koji su istovremeno vojnici, piloti ili u mornarici…nešto jesu 😀 Ali mi smo gledali samo nju. Neobjašnjiva lepota poreklom iz Irana i Škotske. Svaki komentar je suvišan. Ostaje samo da se divimo ovim damama kao što se divimo pejzažu, prirodi, ili delu majstora.

Ketrin Bel
Izvor: YT screenshot