Top 4

Top 4 – Najomiljeniji rok i pop glasovi

Konkurencija je bila žestoka ali je One take odlučio kao i do sada, subjektivno :D. Nema velikana sa specifičnim glasovima, poput Bouvija, Eltona Džona, Džo Kokera i drugih. Ali smo zato ubacili i pop glas da ne kažu da smo ostrašćeni rokeri, ali kad vide ko je, znaće da smo u pravu. Krećemo.

4. Pol Rodžers

Na četvrtom mestu je član i osnivač takvih bendova i supergrupa kao što su Free, Bad Company, The Firm i The Law. Pored toga je učestvovao i na turneji Queen + Paul Rogers. Ono što najviše fascinira kod ovog pevača je što mu je i u osmoj deceniji života glas jak i čist kao u mladića.

3. Robert Plant

Ko ne zna za čuvene članove grupe Led Zeppelin, Roberta biljku (Plant) i Džimija stranu (Page) 😀 Ovoga puta Led Zeppelin pominjemo zbog legendarnog vokala Roberta Planta. Iako je ova grupa prestala sa radom 1980. godine, posle smrti Džona Bonama, i dalje se slušaju njihove pesme i čuveni glas Plantov.

2. Džordž Majkl

Došao je trenutak da se prebacimo na pop i soul. Retko ko je umeo pesme da iznese sa toliko emocije i tako snažno kao Džordž Majkl. Najzanimljivije je kada pustite na youtube neki njegov mix i tek kad publika zaurla shvatite da slušate koncert. Do tog trenutka bili ste ubeđeni da slušate direktno album. Otišao je prerano ali nikada neće biti zaboravljen.

1. Fredi Merkjuri

Mislim da ste pretpostavljali ko je na mestu broj 1. Velikan koji je prerano otišao i koji je zapanjio ceo Vembli. Majstor za sva vremena. Slušaće se Queen još dugo dugo. A sada najbitnije….koja je vaša omiljena četvorka?