Top 4

Top 4 – Omiljeni kanadski komičari – glumci

Ima ih puno i sjajni su. Stoga uvek počnemo sa idejom – omiljeni, jer je ta ideja subjektivna. Ali ovako ili onako, lista je fantastična.

4. Rajan Rejnolds

Rajan Rejnolds je možda češće bio glumac nego komičar, ali većina njegovih uloga bile su u komedijama. I zaslužio je svoje mesto. Anksioznost svoju uspeo je da zaleči humorom. Pogledajte Just friends i videćete da je stvoren za komedije.

3. Norm Mekdonald

“Ne šalite se oko septembra jedanaestog, to je bila nacionalna tragedija” – kaže Norm koji je Kanađanin 😀 . Svako ko se u svom životu sreo sa internetom zna ko je ovaj čudni genijalni čovek. Norm je čak i odigrao par uloga stoga imamo pravo da ga stavimo na listu.

2. Džim Keri

Već je imao 30 godina kad je dospeo u mejnstrim. Izuzetno pogrešno za ovako genijalnog čoveka. Da li ima potrebe reći – Maska, Ejs Ventura, Cable Guy, Yes Man i ostalo. Njegova komedija je nepredvidiva kao i on sam.

1. Lesli Nilsen

Svi smo ga gledali kao klinci kad otvara fioku i viče bingo. Sa filmovima Goli pištolj i Avion urezao se u naša srca zauvek. I sada kad pitate ljude ko im je omiljeni komičar glumac, većina će reći – onaj sedi. Isrtpeo je puno u životu, čak jedan deo proveo napola gluv i isplivao je na drugu stranu.